از محصولات ارگانیک برای تغدیه بهره بگیریم!

   6427

مترجم: پروانه ترابی


محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و در خاکی که از چند سال قبل هیچ گونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر: علف هرزکش ها، قارچ کش­ها و یا مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند: کمپوست گیاهی تقویت می­شوند، رشد کنند. از سوی دیگر در ترکیبات میوه­های ارگانیک هیچ گونه اصلاح ژنتیکی صورت نمی ­گیرد و از گاز برای رشد زودرس میوه ها استفاده نمی شود .به همین دلیل رنگ این نوع میوه ها طبیعی بوده و نه خیلی پررنگ یا کم رنگ تر از حد معمول هستند. بافت آنها مناسب و خیلی نرم یا سفت نیست .اندازه میوه­ها هم متعادل بوده و طعم و بوی طبیعی و مناسبی دارند که البته بارزترین ملاک تشخیص میوه­های ارگانیک از غیر ارگانیک هم همین طعم و بوی طبیعی­ شان است. به علاوه، پوست میوه­های ارگانیک کاملا متناسب با میوه بوده و زیاد ضخیم نیست. از همه مهمتر آن که در این نوع محصولات به علت کاهش آلودگی خاک به کودها و سموم عناصر مفیدی مانند: « کلسیم»، «آهن»، «فسفر»، «منیزیم» و « ویتامین C» در آنها باقی می­ ماند.

    کشاورزی ارگانیک سلامت خاک­ها، گیاهان، حیوانات، انسان­ها و کره زمین را که هیچ­ یک از دیگری مجزا و مستقل نیست را مهم می ­داند، بطوری که سلامت افراد و جوامع انسانی از سلامت اکوسیستم مجزا نبوده و خاک­های سالم، محصولات سالم، و حیوانات سالم را بوجود می ­آورند و در نتیجه، منجر به سلامت جوامع انسانی می شود. کسانی که محصولات کشاورزی ارگانیک را تولید­، فرآوری­، تجارت و یا مصرف می­نمایند باید از محیط عمومی شامل: باغ ها، اقلیم ها، مکان های طبیعی، زیستگاه­ها و آب و هوا حمایت کنند. کشاورزی ارگانیک به کاهش فقر و حاکمیت غذای سالم کمک می نماید.

استفاده از محصولات ارگانیک برای حفظ سلامت و رشد مطلوب همگان توصیه می گردد.

 

 


نظر شما